CasanovaMick

CasanovaMick is deels een romantische komedie, deels een bovennatuurlijk avontuur. Het is een verhaal over de relaties tussen de seksen die zowel onveranderlijk als evoluerend en vaak hopeloos verward zijn. Daarmee is ‘CasanovaMick’ afwisselend betoverend, komisch, droevig en aangrijpend dramatisch.

Het idee voor dit verhaal, dat zich afspeelt in Nederland, Londen en Venetië, is van Regina van de Berg van Red Thunderbird Publishing. Dit verhaal werk ik uit tot een uitgebreid voorstel voor een feature film in professionele met Shaun McCarthy.

Shaun heeft 13 toneelstukken geproduceerd door diverse theatergezelschappen, en heeft BBC-radiospelen en dramaseries geschreven. Hij was een Royal Literary Fellow, een Hawthornden Fellow en een Arts Council theaterbeoordelaar.

Hij doceert creatief schrijven aan de Universiteit van Oxford. Met  Hooligan Theatre Productions ontwikkelt hij nieuwe stukken, bewerkingen en specifieke theaterprojecten met verschillende coproducenten.

Red Thunderbird Publishing en Shaun McCarthy werken professioneel samen in de productie van meerdere TV en Filmvoorstellen, waaronder de miniserie Queen of the New World en de adaptatie voor scherm van Alle vrouwen in mij, de debuutroman van Regina. Het voorstel voor CasanovaMick bevindt zich in de afrondende fase. 

Interesse? Neem contact op met Regina van de Berg. 

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief en ontvang informatie en inspiratie over de nieuwste blogs, activiteiten en e-learnings.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op door op mijn naam hieronder te klikken.

× Hoe kan ik je helpen?