Queen of the New World

Queen of the New World is een dystopisch verhaal met de kans op een alternatieve toekomst, dat ook een liefdesverhaal blijkt te zijn. 

Dit verhaal is een (mini) serie voor streamingdiensten. Momenteel werk ik, Regina van de Berg van Red Thunderbird, samen met Shaun McCarthy aan een voorstel inclusief een uitwerking van de eerste aflevering.   

Red Thunderbird’s Regina van de Berg en Shaun McCarthy van  Hooligan Theatre Productions werken werken professioneel samen in de productie van TV en Filmvoorstellen. 

Shaun McCarthy heeft 13 toneelstukken geproduceerd door diverse theatergezelschappen, en heeft BBC-radiospelen en dramaseries geschreven. Hij was een Royal Literary Fellow, een Hawthornden Fellow en een Arts Council theaterbeoordelaar.

Hij doceert creatief schrijven aan de Universiteit van Oxford. Met  Hooligan Theatre Productions ontwikkelt hij nieuwe stukken, bewerkingen en specifieke theaterprojecten met verschillende coproducenten.

Interesse? Neem contact op met Regina van de Berg. 

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief en ontvang informatie en inspiratie over de nieuwste blogs, activiteiten en e-learnings.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.