Communicatie & participatie

Strategische communicatie, participatie en hands on uitvoering voor o.a. overheden en waterschappen 

Regina van de Berg
Met mijn team begeleiden we jouw participatie- of communicatietraject. Every step of the way.

Red Thunderbird biedt uitgebreide ondersteuning aan overheden en waterschappen op het gebied van strategische communicatie en participatie. Onze expertise omvat onder andere: kwartiermaken, trainen in Factor-C (via Publiec), het begeleiden van sessies en strategische advisering. We helpen met het maken van beleidsplannen, het vertalen van ambities naar uitvoering en springen in met hulp op afroep. We maken vooral graag verhalen die we vertalen naar de juiste communicatieaanpak. 

We bieden ook praktische ondersteuning om communicatieplannen te maken en uit te voeren, content strategieën te ontwikkelen en hands on ondersteuning te bieden op momenten dat dit nodig is. Of juist voor een specifiek project.

Red Thunderbird brengt je communicatie en participatie naar een hoger niveau, met praktische ondersteuning wanneer jij die nodig hebt.

Hoe werkt het?

Je koopt een strippenkaart met een vooraf bepaald aantal uren die inzetbaar is gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld tot een jaar na aankoop. Bij de intake bespreken we de gewenste inzet en zelfs de te behalen resultaten. 
Daarna gaan we lekker aan de slag. Omdat Red Thunderbird meerdere expertises in huis heeft, kunnen we je op vele manieren ontzorgen. De flexibiliteit van de strippenkaart, zorgt dat je de juiste ondersteuning krijgt op de momenten die er voor jou toe doen.

Voor wie?

De dienst Communicatie & participatie is geschikt voor:

  1. communicatie- en participatieteams,
  2. beleidsteams
  3. programma- en projectteams

van gemeenten, waterschappen en andere overheden.

Aanbevelingen

Bekijk ze allemaal op mijn Linkedinpagina

×

Hallo!

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op door op mijn naam hieronder te klikken.

× Hoe kan ik je helpen?