Verwacht in 2023
Cover is nog niet definitief.

Mizpah

De memoires van de luchthartige Amelia

Mizpah, de memoires van de luchthartige Amelia, is het verhaal van een vrouw die ondanks, of misschien juist door de kwetsuren en trauma’s die ze heeft opgelopen in haar leven, luchthartig is geworden.

Haar verhaal is opgeschreven door Regina van de Berg die hiervoor Amelia is geworden. Daardoor heeft ze elke stap van Amelia’s levensweg in haar schoenen kunnen staan en de weg naar luchthartigheid kunnen ervaren die Amelia haar is voorgegaan.

De manier waarop dat is gebeurd, tart de grenzen die we als waar en niet-waar beschouwen en stelt de vraag centraal: kunnen we werkelijk weten wie we in essentie zijn? 

Amelia’s verhaal leert ons dat hoop en verlangen krachtige drijfveren zijn om onrecht ongedaan te maken, waarbij zelfs de grenzen die we als definitief ervaren, zoals de dood, niet zo scherp zijn als we misschien denken. Mizpah drukt daar de essentie van uit: ‘Ik mis je als ik weg ben’. 

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief en ontvang informatie en inspiratie over de nieuwste blogs, activiteiten en e-learnings.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.