“De vraagstukken uit de praktijk werden behandeld en het was interessant om te zien dat er nieuwe inzichten ontstonden over hoe deze vraagstukken aan te pakken. Door de actuele voorbeelden, het interactieve karakter van de avond en een bevlogen workshop leidster zag je dat de deelnemers steeds enthousiaster werden over de methode.”

Uit het verslag van een workshop voor communicatieprofessionals van Babbage Company:

Het goede gesprek

Waarderend communiceren

Workshops en masterclasses Waarderend Communiceren. Met de methode Waarderend onderzoeken als basis, storytelling en de kunst van (open) vragen stellen, leer je hoe je een waardevolle gesprekspartner kunt zijn in bijvoorbeeld participatietrajecten of bij verandertrajecten. Of simpelweg voor elke situatie waarin het draait om de verhaaldialoog. De kunst is om problemen om te draaien naar kansen en mogelijkheden. En samen toe te werken naar de gewenste situatie. 
In dit verslag ‘Waarderend communiceren: een nieuw perspectief dat direct toepasbaar is van een workshop die ik in januari 2020 gaf aan communicatieprofessionals en voor Babbage Company, lees je er meer over.  

Voor: projectleiders, beleidsadviseurs, bestuurders en eigenlijk iedereen die in gesprek is en beter wil leren luisteren naar wat er werkelijk nodig is.