Premium Story Leadership Programma

Versterk je verhaalkracht, verdiep je leiderschap en laat de verhalen voor je werken

Regina van de Berg
Ik begeleid je in jouw verhaaltraject. Every step of the way.

Verdiep je leiderschap met verhalen

Je wil je leiderschap verdiepen met een verhaal dat je luisteraar(s) inspireert, in beweging zet, begrip brengt, ontroert of op het puntje van zijn stoel zet. 

Het Premium Story Leadership Programma is een geweldige kans om een nieuwe kijk op je leven, je bedrijf, organisatie, situatie of ervaring te krijgen. Het is een unieke en persoonlijke route naar doorleefde verhalen die vertellen wie je bent, waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt en overwonnen, wat je drijfveren zijn en wat je onderscheidt van anderen. Door ze met mij te duiden, krijgen ze glans en daarover wil je vertellen. Bijvoorbeeld:

 1. in een presentatie of lezing voor jouw doelgroep, zoals een klant die over haar weg naar de top vertelde aan jonge vrouwelijke leiders.
 2. omdat jouw team of  organisatie een verandering ondergaat en jij hen de weg wil laten zien die jij hebt gelopen. 
 3. omdat het verhaal dat je altijd vertelde, is uitgewerkt; er is een nieuw verhaal nodig. 

Al die verhalen kun je voor je laten werken voor het doel dat je voor ogen hebt. Ze versterken je identiteit en  zijn de basis voor branding en (interne en externe) communicatie. Ik begeleid je in dit exclusieve en op maat gemaakte Premium Story Leadership Traject.  Every step of the way. 

Zo werkt het Premium Story Leadership Programma

We maken deze verhaalreis samen. Ik stel je prikkelende vragen, leg verbanden, help je te duiden wat naar boven komt. Tijdens de gesprekken leg ik vast wat je vertelt, ik trek conclusies en maak de verhaalelementen zichtbaar. Bereid je voor op een schat aan verhalen en tal van ‘aha!‘ en ‘oh!’-momenten.

Jouw verhalen halen we op in inspirerende omgevingen die passen bij wie jij bent en wat jou boeit. Ben je een liefhebber van kunst? Dan gaan we misschien wel in gesprek in een museum en vraag ik je waarom dat ene kunstvoorwerp je zo raakt. Hou je van eten? Dan kan er zomaar een foodtour op het menu staan waarvan geur en smaak verhalen opdissen waarvan je niet meer wist dat die in je zaten.

Jij vertelt. Ik luister, observeer en verras je met wat ik heb opgevangen tijdens onze gesprekken. We volgen de route van een verhaalstructuur die past bij jouw doel. Bijvoorbeeld die van de Reis van de Held. Maar ik ontwerp vooral een op maat Premium Story Leadership Programma voor jouw doel.

Ik schrijf jouw verhaal en we voorzien dat van een creatieve strategie en aanpak voor identiteit, branding en communicatie.

Voor de visuals kun je de extra module afnemen. Ook daarin begeleiden we je persoonlijk en met aandacht. Every step of the way. 

‘Mijn heldenreis, dat was een mooi proces. Door jou kon ik een prachtige presentatie geven, wat het resultaat was van een periode flink graven in mijzelf en dierbare gesprekken met jou. Ik waardeer jouw open manier van communiceren, waarbij je het beste uit mensen naar boven haalt en jouw oprechte aandacht en behoefte om daadwerkelijk meerwaarde te bieden.’ – Linda van Oostrum, (nu) programmamanager crisisbeheersing CING

Ben jij klaar om een Story Leader te worden?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake. Daarna doe ik je een voorstel voor een exclusief en op maat gemaakt Premium Story Leadership Programma

Aanbevelingen

Bekijk ze allemaal op mijn Linkedinpagina

Extra module bij het Premium Story Leaderschip Programma

Visuals voor identiteit, branding en communicatie

Als vervolg op het exclusieve, Premium Story Leadership Programma, helpen we je met het vormgeven van digitale of print visuals voor identiteit, branding en communicatie. De mogelijkheden zijn legio, o.a.:

 • Een stijl voor je (nieuwe) identiteit?
 • Een aansprekende powerpoint?
 • Een eigenzinnige video?
 • Een theatervorm?

We zorgen ervoor dat jouw verhaal tot leven komt zoals jij wil en met jouw doel voor ogen. We begeleiden dit proces van A tot Z. Every step of the way. 

Voor wie?

 • Je bent een leider en snapt dat je met een verhaal je leiderschap kan verdiepen of wil dat graag ontdekken.
 • Je weet dat de tijd rijp moet zijn om het verhaal  te vertellen dat gehoord moet worden. 
 • Je wil jezelf de tijd geven het authentieke en waarachtige verhaal uit jezelf op te diepen. 
 • Je vindt het boeiend om af te dalen in de onderstroom van het onderwerp waarover je wil vertellen. 
 • Je hebt een verhaal te vertellen en zoekt een betrokken en luisterende gesprekspartner die je helpt om de verhalen die in je zitten op te halen, te duiden en vast te leggen. 
 • Jouw bedrijf of organisatie verandert, jubileert, staat voor een grote opgave en je bent al overtuigd dat je een verhaal nodig hebt. 

Regina van de Berg‘Vertel me jouw verhaal over waar je vandaan kwam, waar je onderweg tegenaan bent gelopen en wie of wat je heeft geholpen, wat je bereikt hebt en wil doorgeven. Laat het  jouw persoonlijke verhaal zijn, het verhaal over een ervaring, een visieverhaal over de koers van je organisatie of die geweldige prestatie die je met je team voor elkaar hebt gekregen. Vergeet de kleine, persoonlijke verhalen niet. Ik ben dol op jouw verhalen.’

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief en ontvang informatie en inspiratie over de nieuwste blogs, activiteiten en e-learnings.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op door op mijn naam hieronder te klikken.

× Hoe kan ik je helpen?