Diensten

trainer & facilitator, auteur & uitgever en schrijver & inspirator

Trainer & facilitator

Mijn hart klopt voor Storytelling, Waarderend onderzoeken en Factor-C (o.a.)

Wat een plezier is het om trainingen en sessies op een waarderende, verhalende of creatieve manier te mogen begeleiden. Mijn specialismes zijn Factor-C, Waarderend onderzoeken en Storytelling. Ik voeg daar mijn rijke verbeelding aan toe, diepgang, levenservaring, didactische kennis en en het vermogen om woorden te geven aan wat in sessies naar voren komt. Sessies verzorg ik zowel fysiek als online. 

 

Auteur & uitgever 

Alle vrouwen in mij (2021) en Mizpah, de memoires van de luchthartige Amelia (2022)

De boeken en verhalen van Regina van de Berg worden uitgegeven door Red Thunderbird Publishing. Dit is een jonge uitgeverij: in december 2021 verscheen daar mijn debuutroman Alle vrouwen in mij. In 2022 volgen Mizpah, de memoires van de luchthartige Amelia en de verhalenbundel De vrouw die…

Ik hou van rijke, gelaagde verhalen die je aan het denken zetten en waarin een vleugje magie niet ontbreekt. Verhalen in het genre magisch realisme boeien mij, omdat ze de grenzen opzoeken van wat waar en niet waar is. Daar speel ik zelf ook graag mee.

Red Thunderbird Publishing is daarmee een uitgeverij voor rijke verhalen met een vleugje magie die je aan het denken zetten.

Schrijver & inspirator

Ik vang verhalen en schrijf ze op. Wat kan ik voor jou schrijven?

Mezelf verliezen in boeken en films is een van de grootste geneugten van het leven. Zelf schrijf ik al zo lang als ik mij kan herinneren. Ik hou van verhalen en schrijf ze graag voor je op. Journalistieke verhalen, reportages, human interest, columns, creatieve verhalen, levensverhalen, misschien zelfs jouw memoires? Of heb je liever een kernboodschap, of een inspiratieverhaal? 

Ik schakel makkelijk tussen creatief en verbeeldend en zakelijk en informatief en kan je zelfs helpen om op verhaal te komen. Lees mijn blogs, verhalen en artikelen om een idee te krijgen. 

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief

Naam(Vereist)