Diensten

Inspireren, leren & ontwikkelen voor mensen en organisaties die houden van verhalen

Leren & ontwikkelen

Communiceren, waarderend onderzoeken, storytelling, persoonlijke ontwikkeling en story leiderschap

Ons hart klopt voor leren & ontwikkelen in communicatie, storytelling, waarderend onderzoeken, persoonlijke ontwikkeling en story leiderschap. In de online Academy bouwen we aan een boeiend en internationaal aanbod aan inspirerende workshops, trainingen, masterclasses en lezingen. Verzorgd door docenten die hun sporen hebben verdiend.

 

Lezen & luisteren

Rijke verhalen met een vleugje magie die je aan het denken zetten

Rijke verhalen met een vleugje magie die je aan het denken zetten. Dat soort verhalen, boeken en producten geven we uit bij Publishing, een label van Red Thunderbird. Het eerste boek dat er verscheen, is Alle vrouwen in mij, de debuutroman van Regina van de Berg.
Net als het Red Thunderbird Magazine en een podcast die we momenteel voorbereiden. Daarmee is het achter de schermen een drukte van belang, maar nog even geduld a.u.b.

Inspireren

'Alle verhalen zijn er al. Ze wachten geduldig tot ze worden gehoord.'

Bij Red Thunderbird vangen we verhalen en schrijven ze op. In het e-magazine lees je verhalen, artikelen, blogs en columns, bekijk je video’s of luister je naar podcasts over communicatie, storytelling, waarderend onderzoeken, persoonlijke ontwikkeling en story leiderschap. Jou inspireren en aanzetten tot leren en ontwikkelen is ons doel.

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief

Naam(Vereist)