Inspireren

Heldenverhalen

De Reis van de Held is een beproefde verhaalstructuur om verhalen te vertellen. Ze verhalen over waar we vandaan komen, wat we onderweg tegenkomen aan hulp en tegenslag en of we – uiteindelijk – de beloning voor geleverde prestaties in ontvangst kunnen nemen. 
Ik help je om jouw heldenverhaal te maken. Voor iets wat je hebt doorstaan, bereikt of voor elkaar hebt gekregen. Met bloed, zweet en tranen van misschien wel geluk. Als individu, team of als organisatie? Of ik gebruik de structuur van het heldenverhaal om een inspiratieverhaal voor jou te maken. 

Laat je inspireren door de kracht van heldenverhalen van bekende personen en leer hoe je deze kunt gebruiken in dialoog, voor verbinding of verandering. Om projecten te evalueren of veranderingen te initieren.
Op onze website vind je steeds meer heldenverhalen en hoe je daarmee kunt werken. Lees bijvoorbeeld die van ingenieur Cornelis Lely, hieronder. Je kunt die ook downloaden door hem in de shop te ‘bestellen’ (gratis). 

Ir. Cornelis Lely - heldenreizen

Preview

Lees het heldenverhaal van Cornelis Lely, zoals ik dat gebruik in sessies om te evalueren of te visualiseren. Klik op het pijltje rechtsboven in de box om de pagina's te vergroten.

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief en ontvang informatie en inspiratie over de nieuwste blogs, activiteiten en e-learnings.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.