Alle vrouwen in mij: debuutroman over een aantal generaties vrouwen en de keuzes die zij hebben gemaakt rondom moederschap

Persbericht 23 december 2021

Alle vrouwen in mij, debuutroman van Regina van de Berg

Wanneer heb jij je moeder vergeven? Die vraag staat centraal in de roman Alle vouwen in mij van Regina van de Berg. Deze lanceert ze bij haar eigen label Red Thunderbird Publishing.

De bedachtzame journaliste Michaela van der Geest worstelt met de dood van haar moeder. Zij weet niet beter dan dat zij overleden zou zijn toen Michaela vijftien jaar was. Als ze ontdekt dat haar moeder nog leeft en haar in de steek heeft gelaten om in de Verenigde Staten haar kunstzinnige dromen na te jagen, stuit ze op een familiegeheim dat hun levens op zijn kop zal zetten.

Liefdevolle en ingewikkelde moeder-dochterrelaties
In Alle vrouwen in mij staan de keuzes centraal van een aantal generaties vrouwen. Zij dragen in hun kern de verhalen mee van alle vrouwen: van de wilde en de bedaarde, de bedrogene en de dromer, de betraande en de helende, de struikelende en de volmaakte vrouw.

Regina onderzoekt hun liefdevolle en ingewikkelde moeder-dochterrelaties. Ze neemt de lezer mee van een Hollandse huiskamer naar de prairies van Amerika en gunt hem inzicht in de keuzes rond gewenst, gemankeerd en ontnomen moederschap. Pas als de hoofdpersonages alle vrouwen in zichzelf hebben erkend, niet meer bang zijn om te vergeven en in het reine komen met de wendingen die het leven onverwachts kan nemen, zijn ze vrij om voluit te leven.

Professioneel schrijven doet Regina van de Berg (Den Helder, 26 februari 1967) al sinds het begin van haar carrière als journalist en tekstschrijver, trainer en facilitator. Een roman schrijven was nieuw terrein.

’Zes jaar geleden stond ik op een kruispunt. In mijn rugzak volgetypte vellen met delen van verhalen en een synopsis voor een boek waarvan ik dacht: of ik ga er nu voor en schrijf het boek, of het blijft bij een mooie droom. Ik nam de afslag “schrijven” en was niet meer te stoppen.’

Regina stippelde de route uit van schrijven, uitgeven, verkopen en promotie en publiceerde haar boek, een paperback, onder haar eigen label: Red Thunderbird Publishing.

De paperback is 208 pagina’s en verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels voor 21,95 euro. Het e-book kost 12,50 euro.

Lees hier de reviews.

Neem voor informatie contact op met Regina van de Berg.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories

Social Media

Meest populair

Ik hou van verhalen

Gerelateerde berichten

Ir. Cornelis Lely - heldenreizen

De kracht van heldenreizen

‘Die Afsluitdijk, die moet er komen’, zegt niemand minder dan koningin Wilhelmina. Op dat moment, meer dan 100 jaar geleden, is de 36-jarige Ir. Cornelis

De Verhalen Jukebox

In de kroeg loop je naar de jukebox. Je tred is wat onzeker. Je gezicht vermoedt gepieker, maar de manier waarop je je schouders ophaalt,