Schrijver & inspirator

Ik vang verhalen, schrijf ze op en hoop dat ik jou daarmee kan inspireren.

Schrijver: blogs, verhalen, artikelen en meer...

Mezelf verliezen in boeken en films, is een van de grootste geneugten van het leven. Schrijven doe ik al zo lang als ik mij kan herinneren. Ik hou van verhalen en schrijf ze graag voor je op. Journalistieke verhalen, reportages, human interest, columns, creatieve verhalen, levensverhalen, misschien zelfs jouw memoires? Of heb je liever een kernboodschap, of een inspiratieverhaal? 

Ik schakel makkelijk tussen creatief en verbeeldend en zakelijk en informatief en kan je zelfs helpen om op verhaal te komen.

Kom bijvoorbeeld op verhaal door mij een (storytelling) sessie te laten ontwerpen en te faciliteren. De opbrengsten daarvan geef ik verhalend weer. Vraag me gerust om voorbeelden uit mijn werk voor overheid en waterschappen. Of kijk even op de pagina met workshops om ideeën op te doen. 

Wat kan ik voor jou schrijven?

Mijn kracht is dat ik verhalen vang en vaak hoor wat niet gezegd, maar wel bedoeld wordt. Dat kan ik teruggeven in woorden die worden begrepen.

Dat komt van pas als je eens op een andere manier de opbrengsten van een brainstorm of sessie wilt vastleggen. Heb je er wel eens aan gedacht om het in een verhaal vast te leggen? Schakel mij dan in. 

Daarna kun je dat verhaal verder brengen in communicatiemiddelen waarbij ik je ook adviserend en uitvoerend bij kan helpen. Denk aan video, animaties, e-magazines etc.

 

Over mijn boeken, mijn schrijfproces en meer

Blogs, artikelen en verhalen

Een van de leukste dingen om te doen, vind ik het schrijven van blogs over mijn boeken. Bijvoorbeeld over hoe het schrijfproces verloopt van mijn tweede boek Mizpah, de memoires van de luchthartige Amelia. Maar je vindt er ook artikelen, bijvoorbeeld over Waarderend onderzoeken, waarin ik train. Lees ze om een indruk te krijgen van mijn schrijfstijl.

Tehuis

‘Ik heb een vraag’, zegt mijn aardige cursist op bescheiden toon. We hebben het over ‘huis’ en wonen. ‘We’, dat zijn mijn cursisten basaal Nederlands,

Lees verder »

Boeken schrijven

In december 2021 heb ik mijn eerste roman Alle vrouwen in migepubliceerd. Daarvoor heb ik mijn eigen uitgeeflabel opgezet, Red Thunderbird Publishing. Na Alle vrouwen in mij, volgen Mizpah, de memoirs van de luchtige Amelia en de verhalenbundel De vrouw die…

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.