Podcast over ‘verhalen die verteld moeten worden’

In april 2022 nodigde Eveline Broekhuizen mij uit voor een podcast over ‘verhalen die verteld willen worden’. Want ‘alle verhalen zijn er al, ze wachten geduldig tot ze worden gehoord’. Dat is mijn motto, dat je ook terugvindt op de homepage van deze website. Ik heb dit motto ook opgenomen in mijn eerste boek, de roman Alle vrouwen in mij die ik in december 2022 publiceerde.

In het gesprek vertel ik over het schrijfproces van het boek Alle vrouwen in mij. Over de magische connectie tussen wat verteld moet worden en degene die daar ontvankelijk voor is, de kunst van het herschrijven en het zelfvertrouwen om zelf uit te geven.

Ook geef ik aan welke mythe over het boekenvak ik wil ontkrachten. Tipje van de sluier: je kunt aan meer dan een verhaal tegelijk werken, maar dat wist ik pas nadat ik Alle vrouwen in mij had uitgegeven.

Eveline Broekhuizen is mijn fantastische schrijfcoach en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan en in de eindfase van mijn boek. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Je kunt de podcast beluisteren op het Spotify-platform van Eveline of op deze website op de pagina van Alle vrouwen in mij.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Categories

Social Media

Meest populair

Ik hou van verhalen

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor de Verhalennieuwsbrief

Over boeken en verhalen die inspireren

Naam(Vereist)

×

Hallo!

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op door op mijn naam hieronder te klikken.

× Hoe kan ik je helpen?